Соработка со ТИНЕКС маркет Тафталиџе

Новиот Супер Тинекс маркет на улица Прашка во населбата Тафталиџе е нашиот домаќин на ХЕСЕД кутијата за донации.

По успешната летна кампања на ПАТУВАЧКАТА КУТИЈА НА ХЕСЕД за донации од хумани граѓани за помош на децата во социјален ризик, со кои работиме од самото основање како организација, продолжуваме понатаму спремни да ја дочекаме новата, видоизменета учебна година. И во месец септември 2020 продолжува соработката со ТИНЕКС МТ и нивните маркети. 

Благодарни сме доколку го посетите новиот супермаркет и нѐ поддржите во нашата кауза со доброволен прилог.

donacija donate donation hesed icyohesed informal education marketi mentor tineks tineks marketi tinex tinex cveten tinex marketi tutor без родители деца донаторство донација кутија маркет ментор млади настава неформално образование тинекс тутор хесед

 

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.