Соработници

 

 

 

 

 

 

Интер Сити Штаб ДООЕЛ Скопје

Центар за поттик на креативни потфати ЦПКП – Скопје

Диферент фотографи Скопје

Артизан Центар- Скопје

Студенти – Математичари – Марко и Елена – часови по математика на основците и средношколците

Красимира и тимот – креативни работилници за ракотворење