Соработка со ТИНЕКС маркет Тафталиџе

Новиот Супер Тинекс маркет на улица Прашка во населбата Тафталиџе е нашиот домаќин на ХЕСЕД кутијата за донации.

Патувачка кутија на ХЕСЕД

Kампањата „ПАТУВАЧКА КУТИЈА НА ХЕСЕД“ во соработка со ТИНЕКС Маркети за прибирање донации од хумани граѓани